Články a novinky na tému Mobile marketing

Mobile marketing vám umožňuje osloviť zákazníkov priamo cez ich mobilné zariadenia, čo zvyšuje dosah a angažovanosť. S rastúcim počtom používateľov smartfónov je táto forma marketingu nevyhnutná pre každý moderný biznis. Využitím SMS kampaní, push notifikácií, mobilných aplikácií a responzívneho dizajnu webových stránok môžete efektívne komunikovať so svojou cieľovou skupinou. Prepojením s analytikou získate cenné dáta o správaní používateľov, čo vám umožní optimalizovať kampane a zvýšiť konverzie. Vďaka informáciám a stratégiám v tejto kategórii sa stanete lepšími v mobile marketingu a získate konkurenčnú výhodu na trhu.

Mobilný marketing pre malé a stredné podniky: Aké stratégie využiť?
3 min. čítanie

Mobilný marketing pre malé a stredné podniky: Aké stratégie využiť?

Online nakupovanie je v rozkvete a ak máte malý alebo stredný podnik, nemôžete si dovoliť ignorovať mobily. Čoraz viac ľudí siaha po svojich telefónoch, aby si mohli prezerať to, čo ich zaujíma a nakupovať. Je teda načase, aby ste začali poriadne využívať stratégie pre mobilný marketing. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu nadviazať […]

Redakcia Redakcia
Prečítať článok
Konverzie v m-commerce a jeho výzvy
2 min. čítanie

Konverzie v m-commerce a jeho výzvy

Nový výskum od Quantum Metric, nástroja pre Continuous Product Design, odhaľuje šokujúci rozdiel v predajoch v rámci m-commerce. Hoci len 1 z 5 spotrebiteľov bežne nakupuje cez mobilné telefóny, 73 % mesačnej návštevnosti e-shopov pochádza z mobilných zariadení.

Redakcia Redakcia
Prečítať článok
Bridge Now

Najnovšie správy práve TERAZ

10+ neprečítaných

10+